Patrick (Inkoper)

Na het behalen van zijn hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde heeft Patrick ervaring opgedaan bij verschillende productieorganisaties. Inmiddels beschikt hij over ruim 5 jaar ervaring als Inkoper. Naast het operationeel inkopen is Patrick vooral bedreven in het tactische deel, waaronder het sourcen en selecteren van leveranciers en het voeren van prijsonderhandelingen. Daarnaast heeft hij ruime ervaring op het gebied van het analyseren van leveranciersprestaties en maakt hij op basis daarvan beslissingen met betrekking tot contracten bij bestaande leveranciers. Helaas was er geen klik met zijn leidinggevende en heeft Patrick om die reden besloten zijn vorige werkgever te verlaten. Patrick is klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij hij als Inkoper niet alleen zijn tactische en operationele inkoopvaardigheden kan benutten, maar daarnaast ook bij kan dragen aan het verbeteren van de inkoopprocessen.

Het liefst verzamelt Patrick eerst alle benodigde informatie alvorens hij een besluit neemt. Hij is van nature analytisch ingesteld en zal daarom ook geen overhaaste beslissingen nemen. In zijn doen en laten is Patrick rustig. Hij is geen haantje de voorste, daarentegen zal hij zeker van zich laten horen wanneer dat nodig is en niet over zich heen laten lopen. Dit maakt hem een prettige en doeltreffende onderhandelingspartner. 


Patrick is per direct beschikbaar voor 36 tot 40 uur per week. Zijn salarisindicatie is € 5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor eigen productgroep;
  • Plaatsen en opvolgen van inkooporders;
  • Oplossen van lever- en kwaliteitsproblemen in samenwerking met leveranciers en interne afdelingen;
  • Sourcen, vergelijken en selecteren van nieuwe leveranciers;
  • Voeren van onderhandelingen omtrent prijs, levering, aantallen etc.;
  • Beheren van contracten. Evalueren en waar nodig nieuwe afspraken maken met leveranciers.

Functie

Inkoper

Leeftijd

37

Woonplaats

Venlo

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Exact, MS Dynamics AX, Baan, I-Make, Limis, Maximo, Coda, MS Office (Excel, Word, Powerpoint)